Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det var Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard Nielsen, der stod for tirsdagens briefing efter påsken. Han kunne fortælle om en række indbrud og politiets færdselskampagne. I alt fik 59 personer en bøde for hastighed og otte for håndholdt mobil.

Indbrud i supermarked

Fredag klokken 02.10 gik alarmen hos Fakta på Adelvej i Taulov. Her fik tyve held med at bryde ind via tagkonstruktionen og derefter stjæle cigaretkartoner.

Indbrud i lejlighed

Torsdag klokken 13.30 havde en tyv desværre let ved at gå ind i en lejlighed i Købmagergade, og herfra stjæle en taske med personlige hævekort i.

Indbrudsbølge på Bredstrupvej

Flere garager og værksteder blev udsat for indbrud mellem den 8.-10. april 2020 på Bredstrupvej. Ved en garage var der tegn på indbrud, men dog uden at være kommet ind. Et andet sted på Bredstrupvej slap tyven af sted med to presseninger, og endelig fik en beboer ødelagt sin værkstedsport, stjålet sin Husqvarna buskrydder og sin Makita fugepistol.

Motorcykelstjålet på Egeskovvej

Mandag mellem 03.00-05.00 er der stjålet en Yamaha YZF750r fra et værksted på Egeskovvej. Motorcyklen er ikke indregistreret, så den kan ikke spores på nummerpladen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer