Foråret banker på, og alle higer efter at få en på opleveren. Christiansfeld | Museum Kolding åbner derfor op for byrundvisninger i UNESCO-byen fra på lørdag.

– Christiansfeld har en helt særlig historie, der kun findes her og der er ingen bedre måde at opleve den på, end på vores byrundvisning ”Verdensarv i særklasse” med en af vores engagerede guider”, siger leder og Site manager Lise Thomsen.

Christiansfeld er planlagt som en idealby, tilpasset efter Brødremenighedens enkle og velordnede liv og traditioner. Et unikt stykke verdensarv med gennemført byplanlægning med lange, lige gader og imponerende arkitektur.

Den verdensomspændende Brødremenighed opførte oprindeligt 27 menighedsbyer fordelt over hele verden. Christiansfeld er i dag den bedst bevarede med en helt særlig atmosfære.

– Vi glæder os utrolig meget til vi nu igen kan vise gæster rundt og fortælle den fantastiske historie om byen og Brødremenigheden. Og d. 21. tager vi så næste skridt og åbner dørene til vores ny-indrettede museumsbutik og vores udstilling i Søstrehuset, siger Lise Thomsen videre.


Fakta
Byrundvisningerne ”Verdensarv i særklasse” udbydes lørdage og søndage kl. 13.00 fra den 10. april.

Da byrundvisningerne foregår på offentligt areal kræves der ikke Coronapas eller test, der kan dog kun være 9 personer med på over byrundvisning.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer