Få afprøvet bilens bremselængde på våd vej, inden efteråret og vinteren for alvor melder sin ankomst. GF Forsikrings fond og GF TrekantOmrådet inviterer til glatførekursus på køreteknisk anlæg.

Bilisterne i Trekantomådet skal sætte kryds i kalenderen og forberede sig på en lærerig udfordring, når GF Fonden og GF TrekantOmrådet inviterer til glatførekursus torsdag den 7. oktober på Køreteknisk Anlæg på Parallelvej 5, 7000 Fredericia.Det er ikke mange bilister, der instinktivt ved, hvad de skal gøre, hvis de mister vejgreb eller kommer i slingrekurs på våde eller glatte veje, siger Jesper Momsen Berthelsen, der er forretningsfører i GF TrekantOmrådet, og fortsætter:

– Derfor kan der være rigtig meget at vinde ved at tage på et glatførekursus inden vinterens komme. Her kan man nemlig både få testet sin bil og sine egne evner som bilist, og så får man muligheden for at få en masse gode manøvrer ind under huden.

Undervisning, øvelser og gode råd
Inden man sætter sig bag rattet i sin egen bil og bliver sluppet ud på anlægget, får man lidt undervisning i teori. Herefter står anlæggets instruktører for manøvreøvelser på tør- og glatbane, og alt foregår naturligvis under sikre og kontrollerede forhold.

Undervejs bydes der på kaffe og brød.