Kanalbyen bliver mere og mere integreret med menneskene i Fredericia. Igennem det sidste stykke tid har Cross Training Fredericia lavet aktiviteter på havnen.

Der bliver fart over feltet i morgen, når Cross Training Fredericia afholder et stort velgørenhedsløb til fordel for Julemærkehjemmet.

Hele ugen har frivillige arbejdet med at gøre forhindringer og træneredskaber klar til løbet. Løbet hedder Cross/OcRace7000 og starter klokken 11.00, selve arrangementet slutter klokken 17.00. Den ene distance kaldes GO FOR IT og er på syv kilometer og den mere krævende HOPE FOR IT er på hele 14 kilometer.

cross
ref=”https://fredericiaavisen.dk/wp-content/uploads/2018/06/20180622_123002.jpg”> Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN[/ca
“Har du det mindset, der skal til for at kunne gennemføre Trekantområdets hårdeste og sjoveste løb? Hvis ja, så skynd dig at få købt en billet og sæt X i kalenderen d. 23/6-18, hvor Cross Training Fredericia (CTF) afholder et stort velgørenhedsløb til fordel for Julemærkefonden.” Sådan skriver Cross Training Fredericia på deres Facebook.

cross
“https://fredericiaavisen.dk/wp-content/uploads/2018/06/20180622_122940.jpg”> Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN[/captio
Crooss Training Fredericia lover at levere et løb i verdensklasse, hvor man i høj grad bliver udfordret på både kondi og styrke med helt unikke og utraditionelle forhindringer, som ingen andre løb herhjemme har. Udover den velvære det giver med motion og hård træning, så er der en ekstra bonus. Nemlig at deltagernes anstrengelser kommer til at glæde en masse børn, da alt overskuddet fra løbet går ubeskåret til Julemærkefondens arbejde med at skabe en bedre tilværelse for udsatte børn i alderen 7-14 år.

Cross Training Fredericia opfordrer folk til at holde øje med deres Facebook-gruppe, hvis de føler, at formen godt kunne trænge til en finpudsning. På siden bliver der løbende opdateret med træningstider, mindre events med mere.

Sidst der var gang i træningen fra Cross Training Fredericia var Fredericia AVISEN til stede i Kanalbyen, og det var særdeles underholdende. Så tag familien med og få en hyggelig lørdag på havnen.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det