I morgen afholder Restaurant Taverna åbent hus fra 12-17. Her vil restauratør Camilla Lysen sammen med hendes team forkæle gæsterne med lidt varmt, koldt og en smagsprøve. 

Restaurant Tavernas historie går flere årtier tilbage. Mange generationer af danskere har besøgt restauranten, der kan rumme 300 gæster, og særligt i Fredericia husker man navnet Esso Taverna, hvor man kunne nyde traditionel biksemad. Den nyrestaurerede restaurant vil også præsentere sine nye koncepter, hvor man udover selskaber, fester og meget andet vil kunne købe take away og brunch.

Restaurant Taverna drives til dagligt af Camilla Lysen, som ser frem til at byde alle velkomne i de dejlige rammer igen.

“Vi vil åbne noget, som er et samlingssted, hvor alle kan være med prismæssigt. Alle kan komme og spise et måltid. Her er blandt andet til børn og voksnes smagsløg, og der skal være plads til alle. På en travl hverdag kan man svinge ind og få et lækkert måltid, man behøver ikke sidde her i flere timer, men det må man gerne naturligvis,” siger Camilla med et smil og fortsætter:

“Vi har også take away, og så vil vi lave nogle traditioner. Onsdag vil der være stegt flæsk på programmet, fredag bliver spareribs med fri isbar til dessert og søndag serverer vi en dejlig søndagsbrunch”.

29-årige Camilla Lysen er uddannet kok, og  har blandt andet arbejdet mange år på Hotel Vejlefjord. Camilla Lysen har også arbejdet på Hotel Munkebjerg, men er senest blevet kendt for sin kogekunst, når hun bestyrer cafeteriaet i Smidtstrup Hallen samt Smidtstrup Forsamlingshus.