FC Fredericia leverede en mandfolkepræstation over hele linjen og det udmøntede sig i en 2-0 sejr på udebane mod Viborg.

Det var et slag, som ikke måtte tabes. I hvert fald hvis FC Fredericia ville gøre sig realistiske forhåbninger om andenpladsen og måske endda håbe på, at Vejle får gummiben i deres ni sidste kampe.

Viborg startede med at gå aggressivt til værks, men FC Fredericia stod imod. På midtbanen bandt Andreas Oggesen spillet sammen og i front truede Kristian Kirkegaard, Mathias Gertsen og Dennis Høegh Viborgs mål, men ind kom bolden ikke i første halvleg.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Fra anden halvlegs start var FC Fredericia igen presset, og bedst som det lugtede af, at Viborg ville bringe sig i front, så slog FC Fredericia til. FC Fredericia brød Viborg højt på banen, og så fik Agon Mucolli bolden og spillede den klogt tilbage i feltet til Dennis Høegh, der sparkede bolden i mål til 1-0.

Viborg fortsatte med at presse, men med syv minutter igen fik Victor Torp bolden midt på banen. Torp tog et træk uden om Frans Putros og fik derfor en friløber, som han koldblodigt sparkede i mål til 2-0.

Det kom Viborg sig aldrig over, og efter en gennemført holdpræstation endte FC Fredericia derfor med at vinde opgøret.

Se her Fredericia AVISENSs karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)

00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (10): Stor kamp af den tilbagevendte keeper. Var sikker, da det var nødvendigt, og hev enkelte store redninger op ad ærmet, som holdt Viborg fra fadet 

Jacob Buus (7): Stod solidt defensivt, og offensivt bød han sig fint til et par gange.

Erik Nissen (7): Havde en enkelt opspilsfejl i starten af opgøret, der var ved at koste, men spillede sig gevaldigt op.

Mathias Johannsen (7): Var sikker i sine indgreb og i sin omgang med bolden.

Nicolaj Ritter (7): Bød sig til offensivt ved enkelte lejligheder og var påpasselig defensivt.

Andreas Oggesen (10 – Man of the Match): Flot kamp på den centrale midtbane af “Ogge”.  Kæmpede som en besat, og i spillet med bolden var han i sit es, hvor han selv i meget pressede situationer skilte sig flot af med bolden.

Christian Ege Nielsen (7): Bandt det hele sammen centralt som det defensive anker på midtbanen. Det gjorde han godt.

Kristian Kirkegaard (4): I første halvleg spillede han godt, men blev anonym i anden halvleg, da Viborg pressede på og blev derfor skiftet ud.

Mathias Gertsen (4): Var tæt på at bringe FC i front efter et fremragende hovedstød. Spillede godt i første halvleg, men i lighed med Kirkegaard blev han anonym i anden halvleg.

Agon Mucolli (7): Der er noget X Factor over ham. Ikke den bedste kamp, som Mucolli spillede, men pludselig dukkede han op og lavede en kampafgørende aktion, der førte til Dennis Høeghs scoring.

Dennis Høegh (10): Var tæt på at score allerede i første halvleg, men manglede lige en skostørrelse eller to større, så var den gået ind. I anden halvleg slog Høegh kynisk til, da chancen bød sig. Selvom han ikke er den typiske frontangriber, så begynder det at se bedre og bedre ud med ham som spydspids.

https://www.vinmedmere.dk/

____

Victor Torp (7): Stærkt indhop af Torp, der var med til at få kampen tippet til FC Fredericias fordel. Fremragende aktion ved målet til 2-0, hvor han elegant prikkede bolden forbi Frans Putros midt på banen og koldblodigt sparkede bolden i mål efterfølgende.

Anders Holvad (UB): Gjorde det fornuftigt på venstrekanten, da han kom ind.

Martin Mikkelsen (UB): Den rutinerede fløj kom på banen med 20 minutter igen, og var med til at køre sejren hjem.

Lukas Enevoldsen (UB): For at stå imod Viborgs pres i slutminutterne kom Enevoldsen ind. Den mission lykkedes.

Steven Enna (UB): Fik de sidste par minutter på banen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer