Kolding Kommune har udvidet genbrugspladsen på Bronzevej 4 med Plads 2, som er åben døgnet rundt. Nu indvies pladsen, hvor borgerne, i alle døgnets 24 timer; 365 dage om året, kan aflevere de mest almindelige typer affald til genbrug.

Borgernes ønsker viser vejen

Pladsen indvies fredag eftermiddag den 9. oktober af formanden for Teknikudvalget, Knud Erik Langhoff:

”For Plads 2 har inddragelse af borgerne været et nøgleord. Vi har interviewet en del af brugerne af genbrugspladserne. Her efterlyser mange længere åbningstider. Borgernes ønsker har også vist vejen for, hvilke typer af affald, der kan afleveres,” fortæller formanden for Teknikudvalget, Knud Erik Langhoff.

 

Lettere adgang til genbrug skal øge genbrugsprocenten

”Kolding Kommune har en ambitiøs målsætning om, at vi inden 2020 skal nå en genbrugsprocent på halvtreds. Det er dobbelt så godt som i dag. Derfor skal borgerne have lettere ved at komme af med deres affald til genbrug,” forklarer formanden for Teknikudvalget, Knud Erik Langhoff.

Kommunens fem genbrugspladser har åbent på forskellige tidspunkter. De største af dem hver dag i vinterperioden mellem kl. 11.00 og 17.00. De mindre pladser har åbent nogle af ugens dage.