Eliteidrætsrådet besluttede i tirsdags at indstifte Kolding Elites Talentpris. Det er en ny pris, der ydes til et særligt talent mellem 15 og 23 år eller en person, der har gjort en særlig indsats for at gøre det muligt at udvikle talenter.

Siden 2008 har Kolding Kommune i samarbejde med Team Danmark arbejdet målrettet med talentudvikling, og det har løftet talentudviklingen i en del af Koldings klubber, så der nu er en stor talentmasse. Det er baggrunden for, at Eliteidrætsrådet nu ønsker at sætte ekstra fokus på de mange talenter, der står på tærsklen til at slå igennem.

”Der bliver arbejdet benhårdt i Koldings talentmiljø dagligt for at kunne hente medaljer til Kolding. Vi ønsker at anerkende den ihærdighed der udvises i de lokale talentmiljøer og påskønne den store indsats” lyder det fra formand Tanya Buchreitz Løwenstein.

Kolding Elites talentpris uddeles for første gang ved årets fritidsfest i Sydbank Arena fredag den 3. februar 2017, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal have anerkendelsen og komme i spil til den første udgave af ”Kolding Elites Talentpris.” Med titlen følger et diplom og en check på 5.000 kr.

Hvem der skal modtage prisen besluttes af en jury nedsat af Eliteidrætsrådet. Alle kan indstille kandidater til prisen. Indstillingen skal begrundes og sendes til bjhe@kolding.dk senest den 31. december 2016.