Formanden for Kolding Handicapidræt, Ruben Beck Madsen, har fået en god ide. Han vil hjælpe andre handicappede med, at leve og spise sundere.

– Det kan være en udfordring for nogle handicappede, at få den rigtige mad, som giver god ernæring og dermed trivsel. Derfor kunne jeg godt tænke mig, at lave et projekt med det fokus. Det kunne f.eks. være i samarbejde med HansenBergs kokkeuddannelse, som kunne inspirere til hvordan man let kan vælge sunde råvarer og lave sunde retter. Elever fra Desingskolen kunne måske udvikle et program, en App eller en bog med illustrationer, som gør opgaven lettere og mere enkel for de handicappede at leve sundere, siger Ruben Beck Madsen.

Medlem af Socialudvalget, Kristina Jørgensen, er sammen med viceborgmester Søren Rasmussen blevet orientret af Ruben Back Madsen om arbejdet med at videreudvikle ideen og hun er meget begejstret:

– Ruben Beck Madsen har fået en rigtig god ide og både Søren Rasmussen og jeg bakker 100% op og vil gerne hjælpe projektet på vej. Vi har nu aftalt, at for at komme videre skal det undersøges om der er interesse for projektet, blandt borgere med handicap i Kolding Kommune. Ruben går derfor i gang med at samle interesserede.

Ruben Beck Madsen besøger Kulturhuset på Levisonsvej og bofællesskabet Gramrolighed, hvor han vil fortælle om projektet og samle interesserede. Derudover vil han meget gerne høre fra handicappede, som er interesseret i at deltage. – Det er helt uforpligtende, men synes man det lyder interessant vil jeg gerne have besked fra folk, så jeg kan bevise at det er en god ide, at investere i projektet, siger Ruben Beck Madsen.