VM i kvindehåndbold starter lørdag i Kolding og flere heldige håndboldfans skal ind og se kampene. Et par ekstra heldige skal males af Monty Knowles, der har bodypaintet de danske håndboldpiger

Der er ikke mange billetter tilbage, men Kolding Kommune har på Facebook givet mulighed for at blive en del af håndboldfesten. De første 25, der kunne sige navnene på de to danskere, der er landstrænere for Brasilien og Tyskland har fået to billetter hver. De hurtige og heldige borgere, kan nu komme ind og mærke VM stemningen.

Blandt de der svarede rigtigt, blev der endvidere trukket lod om en pakke der ud over billetter indeholder en VM promotion håndbold, en VM T-shirt og muligheden for at blive malet i ansigtet af Monty Knowles, der har dekoreret fem af de danske håndboldpiger op mod VM. Så på mandag bliver Susanne Nybo og Brasannah Rajagopalan dekoreret inden de skal se håndbold.

Koldings nye arena kan rumme 5.000 tilskuere og der var snigpremiere den 2. december, hvor KIF mødte Bjerringbro. Den store kapacitet gør, at det bliver lettere at tiltrække events og skabe større grobund for oplevelser i Kolding Kommune. Ud over de udloddede billetter har over 4.000 skoleelever fået fri mulighed for at få en håndboldoplevelse, så der skulle være god grobund for, at en stor del af Koldings befolkning får mulighed for at komme ind og se VM håndbold.