Ugens næstsidste døgnrapport blev leveret af vagtchef Mads Flansmose fra Sydøstjyllands Politi. Han kunne berette om et solouheld og en påkørsel af en cyklist.

– Kl. 17.13 får vi en opringning om et færdselsuheld på Birkemosevej i Kolding. Føreren, der kører bilen, får sol i øjenene og det ender desværre ud i et uheld, hvor han påkører en cyklist. Begge parter er mænd fra lokalområdet, og cyklisten var lettere tilskadekommet, men skulle ikke køres på hospitalet heldigvis, siger Flanmose og slutter med et solouheld i Vejle:

– Vi bliver sendt ud til Vedelsgade i Vejle kl. 04.55, hvor en personbil er kørt ind i en lygtepæl. Da vi kommer til stedet, er der ingen fører af bilen. Vi kontakter derfor ejeren af bilen, han kan ikke gøre os klogere på uheldet. Vi mistænker ikke nogen form for påvirket kørsel eller personskader, men vi efterforsker videre i sagen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer