I påsken blev tre personer sigtet for spirituskørsel, heriblandt var der et forhold på Lystbådhavnen, hvor køreskolelæreren fra Lisbeths Køreskole, Kurt Ravn, blev sigtet. Det bekræfter Kurt Ravn til Fredericia AVISEN, men han bedyrer sin uskyld.

Lørdag klokken 12:21 blev en mand sigtet for spirituskørsel på Jesper Banks Vej ved Lystbådhavnen i Fredericia.

Politiets ankomst til Lystbådhavnen skyldes ifølge Fredericia AVISENs kilder, at Kurt Ravn havde indtaget flere øl og han efterfølgende førte sin bil rundt på pladsen.

Den historie kan Kurt Ravn dog ikke nikke genkendende til.

“Jeg var selv kørt ned på havnen om morgenen og arbejdede på min båd. Senere på formiddagen hjalp min datter og kørte bilen, fordi jeg havde værktøj, som vi skulle bruge,” siger Kurt Ravn til Fredericia AVISEN og kommer ind på forløbet, da to betjente ville tage ham med til blodprøve på Kolding Sygehus:

“Jeg tænker, at jeg skal følge med, da jeg ikke gad diskutere det. Så jeg tog med selvom, at jeg ikke havde kørt bilen og det var min datter, der havde ført bilen” forklarer Kurt Ravn, der oplyser, at alkometeret viste en promille på 0,53 mod de tilladte 0,5.

Politiet kan ikke bekræfte identitet

Politikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Brian Fuglsang, oplyser til Fredericia AVISEN, at der har været tre episoder med spirituskørsel i påsken. I samme ombæring bekræfter politikommisæreren, at der har været en sag med spirituskørsel på Jesper Banks Vej lørdag klokken 12:21.

Brian Fuglsang kan ikke udtale sig om den konkrete sag, som drejer sig om Kurt Ravn, der nægter at have kørt bilen. Brian Fuglsang kan dog godt fortælle på hvilket grundlag, at man kan blive mistænkt for spirituskørsel.

“Vi arbejder med et mistankegrundlag og grundlaget kan være på baggrund af alkometertest, og der kan også være sager, hvor man kigger på pupiller eller narkometertester, hvis det er euforiserende stoffer, som sagen handler om,” siger Brian Fuglsang.

Fredericia AVISEN følger op på sagen så snart, at der er nyt.

Annonce Kom til 1. maj i Tøjhuset