TrekantBrand rykkede torsdag ved 18-tiden ud til en brand i en lejlighed i Jernbanegade i Fredericia. Branden skyldtes, at noget kød var brændt på.

Lars Nielsen fra Kolding Politi stod for dagens tidlige pressebriefing, og han kunne berette om et par indbrud. Det ene er anmeldt torsdag klokken 08:13 i Kongesstræde i Fredericia, og det var et vindue til stueetagen var blevet knust. Man har færdes i hele huset, og har stjålet blandt andet tilbehør til en højtaler, Applewatch og Segway. Det andet indbrud er sket i en landejendom på Bredstrupvej, og er anmeldt torsdag klokken 09:20, og der er blandt andet stjålet et komfur.

Torsdag klokken 18:05 opstod der en brand i Jernbanegade, hvor politiet var til stede. Lars Nielsen fortæller, at kød brændte på i en lejlighed, og at der i den forbindelse opstod en kraftig røgudvikling. Det var en 90-årig kvinde, der havde brændt kødet på, og hun gik ind til naboen, der tilkaldte TrekantBrand, som hurtigt fik styr på røgudviklingen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.