Forside Krimi Knytnæveslag i ansigtet og en sigtet for at have knive på sig

Knytnæveslag i ansigtet og en sigtet for at have knive på sig

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Middelfart døgnrapport

Vold

I fredags klokken 23:00 har der været en voldsepisode på Havnegade i Middelfart. Episoden er dog fast anmeldt mandag eftermiddag. Sagens person havde med knyttet næve slået forurettede i ansigtet. Hændelsen var sket, da forudrettede havde forsøgt at få sagens person væk fra sin ven.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted

I Harndrup på Rugårdsvej blev en person visiteret klokken 04:58, og han havde knive på sig. Sigtede fandtes under visitationen i besiddelse af to stk. kasteknive i sin jakkelomme samt en hobbykniv.

Indbrud i privat beboelse

Mellem fredag klokken 05:00 – mandag klokken 23:30 har der været indbrud på Anholtvej i Middelfart. Et vindue er blevet opbrudt, men intet er blevet stjålet.

Indbrud i privat beboelse

På Askevængeti Ejby har der mellem onsdag klokken 04:40 – mandag klokken 20:50 været indbrud. Et vindue er blevet opbrudt, og der er stjålet smykker og et værdiskab.
Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept

Mandag klokken 04:58 er en person på Rugårdsvej i Harndrup blevet sigtet for at køre knallert under påvirkning af euforiserende stoffer.

Sikring af den offentlige orden mv.

Mandag klokken 04:58 på Rugårdsvej i Harndrup har en person ikke ville efterkomme en lovlig mundtlig påbudt bortvisning fra adressen.

Hærværk

Mellem onsdag klokken 09:00 – lørdag klokken 11:00 på Bjergbanksvej i Middelfart, er en Mercedes-Benz varebil årgang 2006 i mørkeblå blevet udsat for hærværk. Højre side er bulet / ridset.

Annonce