Politiet kan ikke udelukke, at der har været tale om et internt opgør i bandemiljøet i Esbjerg.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker fortsat intensivt efter et udendørs slagsmål tirsdag aften på Præstebakken i Esbjerg, hvor flere personer var involveret.

To mænd på 20 og 25 år, begge fra lokalområdet, blev stukket med kniv i forbindelse med slagsmålet. De er indlagt på sygehus, hvor politiet også er til stede i forbindelse med indlæggelsen som en tryghedsskabende foranstaltning.

Der er ikke nye oplysninger om de to personers tilstand. Ved indlæggelsen var de alvorligt tilskadekomne, men uden for livsfare.

Politiinspektør Jeppe Kjærgaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi understreger, at man efterforsker grundigt og i flere retninger.

– Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi ser meget alvorligt på situationen, og vi kan p.t. ikke udelukke, at der har været tale om et internt opgør i bandemiljøet i Esbjerg, oplyser han.

Syd- og Sønderjyllands Politi har løbende lagt et hårdt tryk på bandegrupperingerne i Esbjerg.

P.t. er 11 bandemedlemmer fængslede. Og de seneste år er i alt 55 medlemmer og relaterede blevet dømt med en samlet straf på indtil videre 87 år. Derudover er en person udvist for bestandig, og tre personer er betinget udvist.

Parallelt med efterforskningen gennemfører politiet i øjeblikket tryghedsskabende patruljering i Esbjerg. Denne indsats fortsætter ind til videre.