Fredericia AVISEN var forbi biblioteket, hvor der var klovneforestilling med klovnen Frk. Lange, der underholdt med en poetisk og humoristisk forestilling, under navnet, Stor Større Størst. 

Klovnen frk. lange sover. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Bag klovnen Frk. Lange er Karina Krægpøth, som er uddannet hospitalsklovn. Hun har spillet børneteater i godt og vel ni år. Karina Krægpøth er bosat på Mols, men er på tour i hele landet.

Budskabet som hun vil ud med, er hvornår er man stor nok, og hvad hvis man bliver så stor, at der ikke er plads til en i verden? Store spørgsmål til de helt små.

Klovneforestillingen varede 45 minutter, og der var primært børn fra 3 til 7 år blandt de tilhørende.

Klovnen Frk. Lange. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Frk. Langes bedste ven er en bamse. Den har en vigtig rolle under hele forestillingen, som man vil se i filmen til sidst i denne artikel.

Alle de rekvisitter som klovnen benytter, gør forestillingen sjovere og så er det altid underholdende at opleve en klovn med storhedsvanvid.

For at vise, hvor stor man kan blive, bruger Frk. Lange alle de fine kasser hun har med, men hun har problemer med at finde ud af, hvor stor er hun og hvornår er det nok.

Børnene griner igen og igen, men det er nu ikke kun børnene som får rørt lattermsuklerne, forældrene og bedsteforældrene er også godt underholdt hele vejen.

Børn til Stor Større Størst forestillingen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

For Fredericia AVISENs udsendte var det også en fornøjelse at opleve denne livsbekræftende forestilling, der fik smilebåndene smurt.

Efter hendes flotte forestilling, taler vi med Karina Krægpøth, hvor hun med et kæmpe varmt smil på læberne udbryder:

‘Hvor er de bare skønne alle sammen, dejligt at høre, der blev grint SÅ meget under hele forestillingen, det er bare så dejligt og bekræftende. Jeg elsker at spille for børn, det er det mest ærlige publikum, man kan have”

Klovnen frk. lange. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Se filmen med klovnen og hendes bedste ven bamse, hvor hun fortæller om sin præsentation.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen