Fredericia Teaters produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical fortsætter med at være en af sæsonens allerbedst sælgende teaterforestillinger. Efter en fuldstændig udsolgt spilleperiode på Fredericia Teater i efteråret med 60.000 solgte billetter, kommer turen snart til København, hvor musicalen får københavnerpremiere den 23. juni 2017 på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Her går billetsalget også forrygende. Selvom der fortsat er tre måneder til københavnerpremieren, har hele 40.000 publikummer sikret sig billetter, hvilket bringer det samlede salg op på 100.000 billetter.

Det gør musicalen til Fredericia Teaters hurtigst sælgende Disney-opsætning til dato, og teatret har nu en klar forventning om at overgå det samlede billetsalg til såvel Disneys ALADDIN – The Musical (110.000 billetter) og Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical (110.000 billetter). På grund af den store billetefterspørgsel åbner teatret i dag for en hel uges ekstraforestillinger og forlænger helt frem til den 13. august 2017. Dermed er spilleperioden i København i alt forlænget en hel måned!

– Det har været et enestående eventyr for teatret at opleve den succes, vi har haft med
forestillingen, og vi er helt benovede over, at den fortsat sælger så flot. Hele holdet var lykkelige for at opføre musicalen hver aften i Fredericia i efteråret, og forestillingens cast er i løbet af det sidste halve år blevet overdynget med fanbreve. Nu har vi haft en spillepause på et par måneder og glæder os i den grad til at rykke ind på Gamle Scene og vise forestillingen for københavnerne hele sommeren, udtaler teaterchef Søren Møller fra Fredericia Teater i en pressemeddelelse.

Da Fredericia Teaters produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical
fik premiere i oktober 2016, fik den topanmeldelser hele vejen rundt. Intet mindre end 25 sekstjernede anmeldelser blev det til, og dermed er forestillingen formentlig den bedst anmeldte teaterforestilling i Danmark til dato.

Læs mere om forestillingen på www.klokkerenfranotredame.dk