På facebook florerer lige nu et opslag, hvori det fremgår at flere gæster fra Klods Hans skulle være blevet smittet med Corona. Indehaver Kenneth Dahlmoes tager afstand fra opslaget, men fortæller at man holder åbent som normalt – men at der er gjort foranstaltninger for at begrænse smitterisikoen.

“Flere personer der har været på Klods Hans i fredags og lørdags udviser nu tydelige symptomer på Corona”, lyder en del af teksten der i disse timer deles flittigt på facebook. Det ærgrer indehaver af Klods Hans, Kenneth Dahlmoes, at en udokumenteret påstand nu bliver delt vidt og bredt.

“Det tager jeg meget stille og roligt. De ved ikke hvad det er, hvornår de har fået det og hvor de har fået det. Der er på ingen måde grund til for mig at tro, at det er noget de har fået her hos os. Vi opfordrer alle vores gæster til at udvise helt almindelig logik og tage forholdsregler”, siger Kenneth Dahlmoes og fortsætter:

“Vi har håndsprit stående som folk kan bruge. Men det er jo selvfølgelig på eget ansvar hvis man vælger at komme hernede. Så længe jeg ikke er tvunget til at lukke, så holder jeg åbent. Jeg er ked af, hvis det er her det stammer fra, men vi kan ikke gøre fra eller til. Vi har ikke råd til at lukke i minimum 14 dage, så jeg ved ikke hvad andet vi kan gøre end at folk må tænke logisk. Har man det skidt, så skal man ikke komme her og er man bange for at blive smittet, så synes jeg man skal blive hjemme”.

“Jeg er ked af, at det kommer til at fremstå som om at nogen har fået Corona af at være her. Det er en alvorlig situation, og vi vil gerne tage afstand fra påstanden, der ikke er underbygget med fakta”, lyder det afslutningsvist fra indehaver Kenneth Dahlmoes.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer