Hos Klinik Lasota som i forvejen er en af landets større private sundhedsklinikker beliggende i Fredericia, har ansat fysioterapeut Jimmi Azam.

Ejer Gitte Lasota udtaler, at det er en daglig efterspørgsel på fysioterapi og én-til-én genoptræning som har gjort, at vi igennem længere tid har været på jagt efter en højt kvalificeret fysioterapeut, som også passer ind i klinikkens koncept.

Jimmi har igennem en årrække arbejdet som behandler for forskellige elitehåndboldklubber fra Sønderjyske Elite til Ringkøbing IF, samtidig med han har en længere baggrund som fysisk træner på forskellige niveauer, fra seriefodbold til landholdet i floorball.

Det er med den erfaring Klinik Lasota ønsker at bruge Jimmi, som en topprofessionel fysioterapeut, hvor vores patienter oplever et højt serviceniveau.

Jimmi starter d. 1. februar, men man kan allerede nu bestille tid ved Jimmi på klinikken, og er du medlem af sygeforsikring ”danmark” kan du få tilskud, ligesom de fleste sundhedsforsikringer dækker udgifterne til fysioterapi.

https://www.billet.dk/dizzy-mizz-lizzy#tour

Leave a Reply