Hos Klinik Karma på 6. Julivej nyder man at være i gang igen Coronanedlukningen. Samtidig er den 25-årige tatovør Stephanie Pagh blevet en del af besætningen. 

Det er tre år siden, at Camilla Andersen åbnede sin klinik, men kun syv måneder siden, at adressen skiftede til 6. Julivej, hvor klinikken er blevet en del af naboskabet, der også tæller spanskelækkerier, foddame, cykelforretning og frisører. 

“Nedlukningensperioden har vi brugt på at glæde os til at åbne igen. Vi valgte ikke at sælge produkter, eller andre gode tiltag. Vi lukkede simpelthen ned, som vi blev bedt om. Nu er der gået seks uger, og vi har åbnet igen,” indleder Camilla Andersen fra Klinik Karma og fortsætter:

“Det er så godt at holde åbent igen. Vi elsker jo vores arbejde – og meget af det har vi snakket om i nedlukningsperioden. Det er jo ikke bare et arbejde. Det er vores hverdag, vores liv og vores identitet. Vi har det sjovt sammen og hygger meget i klinikken.” 

Stephanie Pagh er ny på pinden hos Klinik Karma

Et af de nye tiltag hos Klinik Karma er tatovøren Stephanie Pagh, og inden vi når at høre lidt mere om Stephanie, så leverer Camilla budskabet om Stephanies dygtighed, men også hendes fart. 

“Hun er turbotusseren. Det skal være hendes navn,” griner Camilla. 

“Det er skønt at være i gang. Det har da været lidt surt at lukke så kort tid efter, at vi gik igang. Vores hverdag blev jo revet væk, men nu er vi i gang, og det sociale sammenspil, som vi er vilde med, kan fortsætte,” fortæller Stephanie.

“Lige nu laver jeg alt fra store til små tatoveringer. Mange vil gerne have budskaber – det kan være skrevne budskaber eller større projekter med motiver, som jeg tatoverer,” uddyber Stephanie.

Begge fortæller, at da de kunne slå dørene op igen væltede det ind med bookinger. 

“Da beskeden kom kunne vores system ikke følge med – det væltede jo ind med kunder, der savnede os. Det er jo dejligt. Det er virkelig gået godt for os siden, vi rykkede, og vi får især ros for at alle kan være med økonomisk. Derudover så ved vi godt, at enten er man til atmosfæren hernede eller også er man ikke. Vi har det virkelig sjovt, aldrig kedeligt og altid pisse hyggeligt,” slutter Camilla og Stephanie. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer