Fredericia AVISEN har ved flere lejligheder skrevet om Klinik Karma, der hidtil har haft til huse på 6. Julivej, men pr. 15. juni er de flyttet ind i Vendersgade 14.

Der er kommet liv i Vendersgade 14 siden i mandags, hvor Klinik Karma flyttede ind, og det bliver fejret d. 4. juli i tidsrummet 10:00 – 15:00, hvor der vil være opsat en hoppeborg ude foran og der vil også være slush ice og popcorn

Sidst vi besøgte Klinik Karma fortalte de, at de har ansat en tatovør og nu er de ekspanderet yderligere og har ansat en negleteknikker og rykket indenfor voldene i det nye lokale.

“Vi fik et godt tilbud, som vi sagde ja til. Beliggenheden her er bedre end de gamle, og vi ville meget hellere ligge i den her gade, hvor vi kan skabe en masse hygge,” siger Camilla Andersen.

Klinik Karma er flyttet ind i Vendersgade 14. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

I lighed med resten af bylivet i Fredericia holder Klinik Karma fast åbent fra mandag-lørdag.

“Vi åbner klokken 10:00 og da vores negleteknikker har mange bookninger om aftenen, har vi valgt at holde åbent til klokken 20:00,” fortæller Camilla Andersen.

Hvad har kunderne sagt til, at I er flyttet herind?

“De synes det er fedt, at vi er kommet helt ind til byen. Mange kommer ind og siger, at det er godt vi er kommet og folk er positivt overrasket over hvordan lokalet ser ud indvendigt

Den 4. juli, hvor Klinik Karma holder reception, vil der være et venindetilbud på små tatoveringer, hvor man kan få lavet to for 600 kroner.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer