Vi fejrer genåbningen med fint besøg fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Otte unge, talentfulde musikere giver klassisk koncert i Middelfartsalen på KulturØen søndag den 9. maj kl. 15.00. Alle over 15 år skal vise et gyldigt coronapas ved indgangen

Den gradvise genåbning af kulturinstitutionerne betyder, at vi nu endelig må slå dørene op til Middelfartsalen på KulturØen og invitere indenfor til en musikalsk eftermiddag. Det gør vi søndag den 9. maj kl. 15.00, hvor otte unge musikere, der til daglig går på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, vil underholde med deres musikalske kunnen.


Et prægtigt værk
Vi skal høre de unge musikere spille den østrigske komponist Franz Schuberts Oktet i F-dur, som han komponerede i foråret 1824. Oktetten er blevet sammensat med det ene formål netop at kunne spille dette værk, som desværre alt for sjældent bliver opført, da det kræver en større gruppe mennesker og instrumenter end de mere gængse kammermusikensembler består af. Så oktetten har taget Schuberts Oktet i F-dur til sig som et projekt, og de glæder sig til at komme ud og præsentere det skønne værk, som de håber vil vække glæde ovenpå nedlukningen.


Det er søndag den 9. maj kl. 15.00, du kan høre de unge musiktalenter give klassisk koncert i Middelfartsalen på KulturØen. Koncerten varer ca. en time og et kvarter, og billetprisen er 70 kr. for voksne og 50 kr. for børn/unge. Billetter kan købes på www.middelfartbibliotek.dk
Hvad er et gyldigt corona-pas?
For at få adgang til bibliotekerne og til bibliotekets arrangementer, er det et krav, at alle over 15 år skal fremvise et gyldigt corona-pas på telefon eller i papirform. Det vil sige et bevis for, at du enten er færdigvaccineret eller har fået foretaget en negativ test, der er højst 72 timer gammel. Derudover skal man også vise ID, som f.eks. sundhedskort.

Det er også stadig påkrævet at bruge mundbind, men når du sætter dig ned, må du tage det af, så længe du sidder.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer