En elev fra 2. årgang på Sct. Knuds Skole er blevet testet positiv for corona, og i den forbindelse har skolen sendt hele klassen hjem.

AVISEN har tidligere skrevet, at Fredericia Gymnasium har sendt klasser hjem grundet pårørende til elever er blevet smittet testet positiv for coronavirus. Gymnasiet reagerede ved at sende hele klassen hjem i de tilfælde, og det samme er tilfældet nu på Sct. Knuds Skole.

“Det er rigtigt, at en elev er blevet testet positiv, og i den forbindelse har vi sendt en klasse hjem,” siger skoleleder Joachim Grundtvig til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Vi har sendt flere hjem end vi burde ud fra et forsigtighedsprincip. Vi fik meldingen igår aftes og har hevet frem i beredskabsplanerne. Det blev en lang aften og lidt sene nattetimer for os.”

Skoleleder Joachim Grundtvig. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Sct. Knuds Skole havde forberedt sig på, at der kunne komme en situation, hvor en hjemsendelse af en klasse blev nødvendig i forbindelse med coronavirus og derfor var skolen klar til at reagere med det samme.

“Vi havde forberedt os på, hvad vi skulle gør, men det er trist for eleven og familien. Vi er klar på, at der kan ske noget igen og vi derfor skal reagere,” siger Joachim Grundtvig og slutter:

“Rigtig mange af vores børn og voksne er blevet testet negativ i det sidste lange stykke tid. Det har ikke været et krav fra os, men de har gjort det på eget initaitv i forbindelse med, at de har været ude at rejse.”

I forbindelse med hjemsendingen af klassen er personale, som har været tæt på den pågældende elev, også blevet sendt hjem. De hjemsendte personer er tilbage på skolen igen, når der er kommet negativt svar på coronatest.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer