Der er skrevet meget om klapning og mange, også byrådet er enige om at det skal stoppes.

Tidligere formand for teknik og miljø Christian Bro har været ude og sige det flere gange og byrådet undsagde det op til valget. Journalisterne skriver om det igen og igen.

Hvorfor ikke angribe det på anden vis?? politikere og presse.

Der er jo mange der undsiger klapning både i Middelfart, Kolding og Vejle. Alle 4 SF partiafdelinger har undsagt klapning, de radikal i både Vejle og Kolding er også modstandere, Martin Sikær fra socialdemokratiet i Vejle undsiger det også og Villy Søvndal og SF i Kolding, som er konstitueret til borgmesteren i Kolding er også modstandere.Så hvad med at gå sammen og dan en samlet modstanderflok der i enighed melder fra. Enighed gør stærk og det vil være et godt og et samlet tværpolitisk signal at sende til dem der gerne vil eller skal tage stilling til den omtalte klapning.

Og så skal vi vel også feje for egen dør. Vi var nok ikke så hurtige til at få rengjort og ryddet op efter branden for snart mange år siden og sidste år ledte man grundvand fra Kemira grunden direkte ud i Lillebælt.

Desuden er det samlede byråd i Fredericia bortset fra Enhedslisten stadig tilhængere af at modtage krydstogtskibe, der kommer og ligger og forurener som en hel landsby hele dagen i havnen tæt på byen og ved de dyre lejligheder ved havnen.Hvis man absolut vil have de skal komme så stil dog krav om landstrømsanlæg, som de gør flere andre steder også i Danmark. EU har tilsyneladende stillet midler til rådighed netop til at få etableret landstrømsanlæg.Har vi en klimaplan, så lad os få standset denne forurening hurtigst muligt til gavn for miljøet og klimaet.Desuden har havnen stort overskud, så lad os nu få det etableret, det bliver jo et krav om ganske få år alligevel.

Hans Thomassen, Krengerupvej 60, 7000 Fredericia