Historien var sød og blev fredag hilst velkommen af mange forbigående, da Landsoldaten fik en nissehue og et mundbind på. Ingen på Landsoldatpladsen havde forudset vrede kommentarer på Facebook og telefonklager, men hurtigt gik det med at tage en kontrabeslutning.

Lise Nielson kunne fredag fortælle, at Fredericia Kommunes Corona Taskforce havde godkendt, at man kunne sætte et mundbind på Landsoldaten i 2020s tidsånd, men for at gøre det lidt hyggeligt kunne det være godt med en nissehue. Det fik Lotte Blichfeldt til symaskinen for at producere mundbind og nissehue.

Lise Nielson kontaktede i weekenden i AVISEN, for at fortælle, at nissehue og mundbind var taget ned igen, da flere borgere havde ytret sig negativt. 

Beslutningen om at tage nissehue og mundbind af er taget af Museerne i Fredericia. Det bekræfter Museumsleder Karsten Merrald Sørensen. Han ønsker ikke at kommentere på historien.

Lise Nielsen fortæller til AVISEN, at hun har haft en samtale med Karsten og løsningen bliver, at nissehue og mundbind får plads på en anden statue.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer