Vi er i en situation hvor det aldrig har været mere vigtigt at kunne samles socialt. Samtidigt har det aldrig været sværere at gøre det sikkert, fortæller KiTZCHEN til pressen og fortsætter:

»Vi er under pres af en pandemi, men der er også et kæmpe afsavn til de sociale sammenkomster som i virkeligheden er det som binder os sammen (Store som små).«

På KiTZCHEN har de derfor tænkt ud af boksen. De tager udgangspunkt i deres 10 retters vintermenu, som serveres til den enkelte gæst der sidder stille og roligt på sin plads.

Der er selvfølgelig sørget for afstand til andre gæster ligesom rengøringen og mulighed for afspritning/udlevering af gratis mundbind mv. er på plads.

»Hvor snaps normalt er icebreakeren har KiTZCHEN tænkt helt nyt. Vi tænker at mennesker har et stort behov for stadig at mødes,« udtaler restaurantchef Nikolaj Hornung og fortsætter:

»Derfor tilbyder vi et Event hvor man starter udendørs. I praksis mødes man på Kitzchen under markise med varme. Derefter begiver man sig ud på en lille, eller en lidt større tur alt efter temperament.«

»Vi har sat et beduintelt op i køkkenhaven der normalt er vores udeområde om sommeren. Derudover har vi i samarbejde med skovfogeden fundet et lille spot i skoven. Der udleveres lanterner (Og paraplyer hvis vejret er vådt). Der er sørget for, at turen ikke er så lang (ca. 600 meter), ligesom vi bevæger os på hård/tør skovvej. Så stort set alle kan være med. Men man får en sjov oplevelse af at bevæge sig i en mørk skov som gruppe.«

Både på det lille stop i skoven samt i beduinteltet i køkkenhaven er der indbygget en lille snack og aperitif. KiTZCHEN tænker den lille tur kan være med til at sætte selskabets naturlige snak og interaktion i gang og en lille gåtur vil automatisk bryde isen – (Hvis der er sådan en )

»Vi gør det her for at tænke nye og anderledes former ind, for at kunne mødes og vi håber dermed at vi kan bidrage til at vores sociale liv ikke sendes helt til tælling,« siger Nikolaj fra KiTZCHEN.

Du kan se mere på: https://kitzchen.dk/jul/

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer