Kitzchen står klar med årets nytårsmenu, der byder på alt fra fisk, oksemørbrad til den klassiske kransekage.

De danske restaurantioner er ramt af ikke at må have åbent for gæster, men de må stadig tilbyde takeaway, og det tilbyder Middelfart-restauranten Kitzchen, der er kommet med deres bud på nytårsmenuen anno 2020, der består af:

Starter: 

  • Snackbræt med udvalgte specialiteter og garniture.

Forret (tre retter):

  • Marinerede rejer med aioli og karse
  • Halehængt røget laks med skyllet hytteost og sprød rugbrød
  • Cremet kylling med puy linser og urter

Hovedret:

  • Oksemørbrad med trøffelglace, hertil kartoffeltærte og pure på selleri.

Dessert:

Gâteau marcel med sprøde nødder og syrlig kompot.

  • Kransekage

Til børnene er der det samme, og der tages udgangspunkt i voksenmenuen med lidt tilpasning (ca. 50 % størrelse).

Vi har talt med Kitzchens kok, Mads Täkker omkring øvelserne om årets nytårsmenu.

»Vi har sammensat en menu til den tid, vi er i, men også en menu, der gør det muligt at hygge ekstra meget sammen med de mennesker, man er sammen med. Konceptet er, at man deler lækkerierne, og det gerne må tage lidt tid. Man hygger om maden, og skulle man løbe efter børnene, så taber man ikke noget af oplevelsen. Vi har også lavet et lækkert snackbræt, som man kan nipse til,« siger Mads Täkker og fortsætter:

»Det kan være, når Dronningen holder sin nytårstale, og man lige nyder et glas champagne. Nu, hvor du spørg om min personlige favoritret i menuen, så har jeg det svært, fordi jeg synes faktisk, at vi har sammensat noget, som vi kan være stolte af – og her er det helheden, der kommer til sin ret. Jeg håber, at mange vil benytte lejligheden til at bestille og nyde en menu i særklasse.«

Nytårsmenuen skal bestilles senest d. 29.12.2020 klokken 13:00 og skal afhentes på Kitzchen d. 31.12.2020 mellem klokken 11:00 – 14:00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer