Det nye erhvervsturisme-samarbejde, Meeting Lillebælt, har nu besat stillingen som møde- og eventchef. Det bliver 49-årige Kitt Schou Morgen, som skal hjælpe de forskellige aktører i Middelfart og Fredericia med at trække konferencer og møder til området. Det oplyser Meeting Lillebælt i en pressemeddelelse.

– Vi glæder os rigtig meget til at byde Kitt Schou Morgen velkommen. Hun er plukket ud af et stærkt felt og er den helt rigtige til at vise mulighederne i Fredericia og Middelfart frem, siger Grete Højgaard, der er styregruppeformand i Meeting Lillebælt og direktør for MesseC i Fredericia.

Kitt Schou Morgen tiltræder 8. august, og hun er klar til at tage fat fra dag et i et tæt samarbejde med medlemmerne i Meeting Lillebælt.

– Min opgave bliver at rådgive og sælge idéen om, at møderne og konferencerne skal holdes her. Så står der en lang række topprofessionelle aktører klar til at tage over. Det er det geniale ved Meeting Lillebælt. Det kommer til at fungere som et stort team, som guider kunderne frem mod den løsning, der matcher netop deres behov, siger Kitt Schou Morgen.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg føler mig allerede ved indgangen overbevist om, at vi har et rigtig godt produkt her, som mere end matcher den oplevelse, man får, hvis man lægger en stor konference i eksempelvis København. I Meeting Lillebælt har vi inden for 15 minutter fra Den Gamle Lillebæltsbro 3.413 senge-pladser og konferencefaciliteter til 10.000 mennesker. Vi ligger i hjertet af Danmark, og så har vi nogle helt unikke oplevelser, som vi kan bringe i spil, fortæller Kitt Schou Morgen.

Med Kitt Schou Morgen om bord er Meeting Lillebælt på vej mod det gear, der skal generere mærkbare resultater for medlemmerne i samarbejdet, og som for alvor skal sætte Fredericia og Middelfart på danmarks- og verdenskortet som destination for erhvervsturisme.

– Vi er allerede inde i en rigtig god udvikling. Men nu rykker vi tættere sammen, og det vil give os endnu større gennemslagskraft, konstaterer Frederik Jelstrup, hotelchef på Comwell Middelfart.

Meeting Lillebælt er et unikt samarbejde mellem hoteller og turistaktører i Middelfart og Fredericia kommuner. Samarbejdet skal inden for de næste fem år generere en meromsætning på 60 mio. kroner.