Sidst Fredericia AVISEN talte med Maria Kissov, var hun i gang med at forberede den første casting som skulle grundlægge fundamentet for Kissov Corporation. Nu er vi kommet ind i 2020 og Maria havde hele 1700 ansøger til casting.

Maria Kissov er en pige med ben i næsen, det er der slet ikke nogen tvivl om og der er sket meget siden, vi talte sidst. Udover sin egen modelkarriere så er de første streger, der blev tegnet til Kissov Corporation nu skrevet meget tykkere.

“Der var 1700 ansøgere til casting, men jeg valgte 100 til som jeg gerne ville se. Det er selvfølgelig ubehageligt at vælge nogle fra, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg kunne selvfølgelig tage alle 1700 med, men det ville også være at skulle give nogen falske forhåbninger. Det er ligesom at lukke op for en drøm, og så lukke den ned igen. Jeg husker selv, da jeg helt grøn kom til casting til Miss Danmark og ikke kom med. Jeg nåede også at få et håb om at komme igennem nåleøjet. Man skal bruge både det gode og det dårlige, det er mine erfaringer, som jeg byggede min casting på”, siger Maria.

Castingen foregik på Severin i Middelfart, der var plads til både venterum og castinglokale. Her blev de 100 ansøgere, både kvinder og mænd præsenteret for en række personer med Maria i midten.

“Jeg var helt oppe at køre, da det blev ved med at strømme ind med mennesker, der kom folk fra hele Danmark, ja selv Lolland”. Folk kiggede på mig, så jeg var i fokus, det var en sindsyg oplevelse, smiler Maria.

Mange af de ting som Maria har lært som eventkoordinator kunne kombineres med hendes modelerfaringer. Ansøgerne kom ind en efter en og fortalte hvem de var, gik catwalk og blev sendt til portfoliofotografering bagerst i lokalet.

“Jeg havde lavet en lang beskrivelse om, hvad det var for nogle ting, jeg ville se efter, det er vigtigt for mig at kigge personerne i øjnene og se dem uden for meget make up og i basictøj. Førstehåndsindtrykket er meget vigtigt”, siger Maria.

De 100 aspiranter gik alle håbefulde derfra og det gjorde det bestem ikke nemt for Maria, hun have lovet alle et svar dagen efter. Maria kogte suppen med de 100 boller ned til 27 mulige modeller til Kissov Corporation.

“Jeg valgte 27 personer, de var mellem 16 og 32 år, da jeg gerne vil have den aldersgruppe sim jeg kan formidle jobs til. Mine modelaspiranter er 11 drenge og 16 piger, dem der ikke fik nogen plads, fik alle et personligt svar. Der er selvfølgelig nogle, der bliver skuffede eller sure, men det er en hård branche og man skal kunne være hærdet også ved en afvisning”, siger Maria.

Maria ville gerne se de 27 personer igen og kigge dem i øjnene, så derfor lavede hun i lørdags en slags teambuildingbootcamp. Hun villle se nærmere på, hvem der kunne tage initiativ, hvem der kan presses og klare grænseoverskridende opgaver.

Fra Kissov Corporations teambuilding

“Vi havde hyret nogle aktive soldater, jeg vidste ikke helt, hvad vi gik ind til, men det blev en super fed dag. Alle var lidt chokerede over, hvor vildt det var, men det gik præcis, som det skulle. Alle snakkede sammen og krammede hinanden, det var en teambuilding, der virkelig rystede os sammen. Jeg fik nogle gode indtryk af mine kommende modeller og det er kun få af de 27, der bliver valgt fra”, siger Maria.

De første kontrakter bliver snart sendt ud og Maria har ordrer i både ind- og udland til sine modeller og samtidig får Kissov Corporation mange henvendelser fra både fotografer, eventfolk og personlige trænere. Desuden arbejder Maria på afholde et stort fashionshow til sommer i Fredericia som involvere flere af byens butikker, men mere om det senere.

https://www.ibc.dk/nyheder/infomoeder-paa-ibc/

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her