Som annonceret i sidste uge afholder Demokrati- og Borgerudvalget i aften onlinedebatmøde på Fredericia Kommunes hjemmeside. Det sker for at kickstarte den politiske dialog.

Fredericia AVISEN har talt med medlem af Demokrati og Borgerudvalget, Kirsten Vad Knudsen om mødet i aften, og hun glæder sig virkelig meget.

“Det er ingen hemmelighed, at vi har glædet os til at komme igang igen, og til at debattere. Det skal være levende igen, og forhåbentlig bliver vi klogere, som vi plejer. Det er ikke unormalt, når vi afholder debatmøder i Demokraticontaineren i Kanalbyen, at man føler, at man vidste alt og havde styr på sine holdninger, men efter nogle timer, får man alligevel en række AHA-oplevelser med hjem,” siger Kirsten og fortsætter:

“Vi er nok også alle blevet forstyret lidt i vores verdensbillede den seneste tid. Så der er helt sikkert meget at tale om. Vi har valgt et bredt emne, som kan føre til mange gode debatter; den politiske samtale under- og efter Coronaen.” 

Hvor mange forventer I, at der deltager? 

“Det er svært at svare på. Jeg håber, at de fleste kan finde ud af teknikken og deltager, som de plejer at gøre, og så kan det også være, at det giver plads til nye deltagere. Jeg er sikker på, at mange af vores faste deltagere finder vejen ind i onlinedebatten. Vi har forberedt en masse spørgsmål også. Dertil kommer, at udvalgsmedlemmerne vil give et lille indspark på, hvordan de ser den politiske samtale og demokratiet i disse dage,” slutter Kirsten Vad Knudsen.

Ordstyrene til debatten er SFs Lars Olesen og De Radikales Kirsten Vad Knudsen.

Deltag i onlinedebat

 

Onlinedebatten foregår tirsdag den 12. maj kl. 19.30, og du kan deltage i debatten via et link på Demokraticontainerens Facebookside ’Demokraticontainer Fredericia’ eller på Fredericia Kommunes hjemmeside www.fredericia.dk under Demokrati- og Borgerudvalgets side.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer