Som omtalt tidligere i Fredericia AVISEN har Kirkens Korshær i morgen indsamling over hele landet under overskriften ”Danmark mod fattigdom”.

https://fredericiaavisen.dk/stor-landsindsamling-til-fordel-for-de-hjemloese-i-danmark/

Og i et sidste forsøg på at rekruttere indsamlere kunne man i krydset Jyllandsgade/Prinsessegade i dag mellem 11 og 13 møde frivillige fra Kirkens Korshær, der fortalte om landsindsamlingen og Korshærens lokale arbejde i deres varmestue og i deres genbrugsbutikker ved Landsoldaten og på Nymarksvej.

For at tiltrække sig opmærksomhed havde Kirkens Korshær planlagt at medbringe deres ”pimpede” Citroen, der har kælenavnet”Molle”, der i Kirkens Korshærs stærke lilla farve skulle lyse op på en ellers grå og kedelig – vejrmæssigt set – sidste lørdag i november måned i Fredericias centrum. Men Molle var blevet låst inde siden i går og ingen af de 3 frivillige der prøvede at fange indsamlere fra en stand med kaffe og småkager foran Føtex i Jyllandsgade kunne få fat på det attraktive kørekort.

Men de tre ihærdige frivillige, Kim Nguyen og ægteparret Jens Peter og Grethe Skovmose (sidstnævnte ægtepar har været aktive i Kirkens Korshær i Fredericia i 30 år) gjorde alt der stodi deres magt for at friste de travle fredericianere der passerede forbi, og mange lod sig da også friste af især tilbud om en kop gratis kaffe i den kolde vejr.

Der er i Fredericia 4 indsamlingssteder, hvor man i morgen kl.11 møder op og modtager en rute og en indsamlingsbøsse til 3 timers ringen på dørklokker for at få byens borgere til at give en donation til arbejdet med at gøre livet lettere for især hjemløse i Danmark, men også andre borgere d er på den ene eller den anden måde er ramt af fattigdom og derfor har brug for hjælp, f.eks. til julen.

Man kan tilmede sig som indsamler på https://danmarkmodfattigdom.dk/ hvor man ved tilmelding også kan vælge hvilket af de fire indsamnlingssteder man ønsker at hjælpe med at samle ind (Taulov, Erritsø, Hannerup Kirke eller Kirkens Korshærs varmestue i Danmarksgade). Og Kirkens Korshær sørger for kaffe til indsamlerne både før og efter indsamlingen har fundet sted på de respektive indsamlingssteder.