Kristian Kirkegaard spillede søndag endnu en god kamp i FC Fredericias sejr på 3-1 mod Næstved. Efter kampen fortalte han, at han har fundet sig godt til rette i FC Fredericia, som han er skiftet til op til sæsonen.

FC Fredericia kom bagud 0-1 mod Næstved, men efterfølgende fik de vendt skuden.

“Det er den gode start på anden halvleg, der sikrer de tre point. Første halvleg var meget frem og tilbage, men vi fik rettet lidt til i pausen, og det gjorde, at vi fik et overtag i den første periode af anden halvleg,” siger Kirkegaard, der i dagens kamp var flyttet fra kanten og ind på den offensive midtbane:

“Jeg har altid været typen, der trækker ind i banen, selvom jeg starter på kanten. Det er ikke afgørende for mig, men jeg har det fint centralt,” forklarer han.

Kirkegaard var rykket ind centralt, da der var skader, som havde tvunget Jonas Dal til omrokeringer. Det gjorde, at flere kom ud af position i forhold til de øvrige kampe i sæsonen.

“Vi har gode relationer intenst på holdet, så det betyder ikke så meget, at i er tvunget til at lave udskiftninger. Vi fandt fine relationer, og det afspejler sig også i sejren,” forklarer Kristian Kirkegaard.

I kampen mod Næstved blev Kristian Kirkegaard kåret til kampens spiller på Monjasa Park, og generelt har Kirkegaard, der kom til FC Fredericia i sommerpausen fra Kolding, fået en god start i den røde trøje.

“Holdet passer godt til mig, og holdet har været nemt at komme ind på. Jeg føler, at jeg fået en god start, og alt kulminerer bare. To sejre i tre kampe kan man ikke klage over,” siger Kirkegaard.

Næste gang Kristian Kirkegaard og resten af FC Fredericia-mandskabet skal i aktion er på onsdag, hvor Vejle er modstanderen i Nørreskoven.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det