FC Fredericias Kristian Kirkegaard viste endnu engang format, og spillede 80 suveræne minutter for FC Fredericia. I det ottende minut bragte han fæstningsholdet foran 1-0, og vi fangede ham efter kampen.

Den helt store FC Fredericia-helt i Nørreskoven blev Kristian Kirkegaard, der igen brillierede på den offensive midtbane.

Med sit mål til 1-0 endte han med at blive matchvinder i det ottende minut.

“Set inde fra banen var det en rigtig god kamp, hvor der var gode og dårlige perioder, som der er i alle kampe. Jeg er stolt over, at vi får sejren hjem,” siger Kristian Kirkegaard, der undervejs fik sin andel af skrubbene fra Vejle-tacklinger:

“Det er måske det tætteste vi kommer på derby i 1. division, så hårde dueller er som det skal være,” siger Kirkegaard med et smil.

Til kampen var der en del FC Fredericia-fans på lægterne, og kampen blev afviklet i en kulisse, der ligeså godt kunne have fundet sted til en Superliga-kamp. Det er noget, som Kristian Kirkegaard værdsætter.

“Det er fantastisk. Det er kun med til at hæve kampen til et nyt niveau. Jo flere mennesker, jo større bliver kampen. Vores og Vejles fans bidrog til en fantastisk kamp,” udtaler Kirkegaard.

http://www.fretri.dk/