Kinolli-brødrene har valgt at overdrage deres pizzaria, Fredericia Pizza & Kebab hos Kinolli for at få tid til andre projekter. Brødrene har sidste dag i pizzariet d. 26. januar.

I en del år har har Kinolli-brødrene leveret pizzarier til alle afkroge i Fredericia og omegn fra deres lokation på Devantiersvej, men snart er det slut.

»Allerede inden coronaen talte vi om at stoppe, fordi lillebror næsten var færdig med at uddanne sig til frisør, og storebror starter et nyt liv med kone og har et andet projekt i tankerne,« indleder brødrene og fortsætter:

»Vi har været i branchen i seks år, og vil gerne prøve noget nyt nu. Lillebror har også et projekt i støbeskeen, og vi glæder os til at fortælle mere om de nye projekter, som vi har hver for sig«

Kinolli-brødrene har været på en lang rejse med Fredericia Pizza & Kebab hos Kinolli, hvor de har lært mange ting, som de tager med videre i livet.

»Det har været en hård og lang kamp om at starte noget fra bunden, men vi vandt den. Det har været med hårdt slid og hjælp fra familie, venner og ikke mindst kunderne, der har støttet op om os i mange, selvom vi har ligget et stykke udenfor byen,« siger storebror Kinolli og løfter sløret for, hvem der fremover kommer til at stå i spidsen for pizzariet:

»Det bliver dejligt at kunne få et mere normalt og stabilt liv med min kone og familie, men både lillebror og jeg er helt trygge ved at overdrage pizzariet til en ny ejer, der ikke er hvem som helst. Det er en respektfuld mand, som vi altid har set op til, fordi Ali fra Spice Vest har været i branchen i mange år.«

Hvordan er det, at det snart er slut?

»Det er mærkeligt, men vi er glade for det fundament som vi har skabt for pizzeriaet, der også i fremtiden vil være en god forretning for den nye ejer. Med vores arbejde her har vi også selv fået stor erhvervserfaring, som gavner os i fremtiden. Vi glæder os til at følge den rejse Ali starter, når han overtager nøglerne, og ønsker ham alt det bedste,« siger brødrene Kinolli.

Ali overtager nøglerne til pizzariet den 15. februar, og forventer at åbne op på  Devantiersvej i løbet af marts.

»Jeg har altid synes, at Kinolli-brødrene har leveret et godt stykke arbejde. Jeg har længe fulgt med på sidelinjen på deres sociale medier, hvor jeg synes, at de har leveret et imponerende stykke arbejde, og de har altid været nogen af de bedste til det her i byen. Jeg glæder mig til at kunne fortælle mere om konceptet her, og ønsker Kinolli-brødrene held og lykke med deres fremtidige planer,« siger Ali.

Både Ali og Kinolli-brødrene fortæller, at man vil kunne komme til at få mere information på Facebook.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer