Tirsdag har Kinolli-brødrene sidste åbningsdag i Fredericia Pizza & Kebab hos Kinolli. I den forbindelse har pizzariet valgt at lave et tilbud på 50 kroner for almindelige pizzaer, hvis man afhenter selv.

I sidste uge offentliggjorde Kinolli-brødrene, at de overdrager pizzariet til Ali fra Spice Vest. Ali får nøglerne pr. 15. februar, og tirsdag d. 26. januar er sidste åbningsdag med Kinolli-brødrene bag disken.

»Derfor har vi valgt at lave et godt tilbud at slutte af på. Ved afhentning hos os kan man købe en almindelige pizza til 50 kroner, og på den måde håber vi, at kunderne vil komme forbi en sidste gang inden, at vi takker af i branchen,« siger brødrene til AVISEN.

Siden udmeldingen om, at Kinolli-brødrene takker af i pizzabranchen har der været mange positive tilkendegivelser, fortæller de.

»Vi har fået meget respons på det. Det betyder meget for os, at folk har reageret som de har, da det betyder, at vi har gjort noget rigtigt. Folk siger, at de kommer til at savne os, men at de har forståelse for vores beslutning,« siger Kinolli-brødrene.

Hvordan bliver det at åbne pizzariet en sidste gang tirsdag?

»Det er med blandede følelser. Vi kommer til at savne vores kunder, men på den anden side står vi ved vores beslutning om at sige tak for denne gang, og vi glæder os derfor også til de nye eventyr, som venter os,« slutter Kinolli-brødrene.

Fredericia Pizza & Kebab hos Kinolli har åbent fra tirsdag klokken 12:00 – 21:00, og tilbuddet på almindelige pizzaer til 50 kroner. pr. stk. gælder i hele åbningstiden.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer