Fredericia AVISEN kan fortælle at knapt nok har den gode duft af Fairbrothers Fish & Chips forladt bygningen, før end duften af det Thailandske køkken breder sig hos Urbania Street Food.

KIN_D Thai Takeaway er meget snart klar til at svinge worken og servere frisk snittede grøntsager over disken hos Urbania Street Food.

https://www.youtube.com/watch?v=8ABusUTK-lY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2OOR—WmMA3yBQuR455Qbbs5JhFnO3vdgLuP25VeNoNYMFTpI2ADYL1c
Tan Kunin glæder sig til at præsentere autentisk thaimad

Tan Kunin Post er 31 år, hendes smil passer godt til hendes positive ydre, hun glæder sig til at åbne og vise fredericianerne, hvad rigtigt autentisk thaimad er. Hun starter sammen med sin mand Kent Post ,som er 40 år, han er dog mest med i etableringen af KIN_D Thai Takeaway. Parret har to drenge en på seks år og en på 13, og de er bosiddende i Erritsø.

Navnet KIN_D betyder at spise godt, kin betyder spise og d betyder godt.

Tan Kunin Post har været bestyrer af Det Grønne Køkken i Bryggen i Vejle i to år, så hun kommer med en solid erfaring om friske råvarer og takeaway. Nu satser Tan Kunin Post 100 procent på den nye KIN_D, som også satser stort på takeaway.

Torsdag den 10 januar klokken 16.00 vil fredericianerne første gang kunne smage det thailandske køkken for enden af Gothersgade. De tre første dage vil man ovenikøbet kunne få 25 procent rabat i den nye madbod hos Urbania.

Vi har kigget på Urbania Street Food siden i sommer, da det åbnende, og det kunne være fedt at være en del af. Vi prikkede til Brian i starten at august. Sidst i november begyndte parret at se på tingende, men først efter kontrakten blev skrevet under er det gået meget stærkt”, siger Kent Post.

Autenstisk thaifood

Autentisks Thai køkken er hovedformålet med menuerne, thailandsk mad der er lavet at en thailænder. Det er udover råvarerne meget vigtigt med den sidste tilsmagning, og det kræver en kender. Alt bliver hjemmelavet og der vil være ni hovedretter og tre forskellig snackretter. Der bliver for eksempel combo ret, med to hovedretter og en snack til 199 kroner.

Hjemmelavede forårsruller.

Mens vi laver dette interview er den nye bod ved at blive færdiglavet, KIN_D Thai Takeaway får placeringen som NORD Gourmet havde deres bod i. Det bliver spændende at følge de nye rokeringer, hvor Fairbrothers Fish & Chips lå udfylder Crepes Hytten nu boden.

Velkommen til KIN_D Thai Takeaway.

http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce