Et af Danmarks mest populære, utrættelige og hårdtarbejdende orkestre – Kim Larsen & Kjukken – glæder sig til 13. juni 2015, hvor de for 7. gang er tilbage på scenen ved Rock Under Broen i Middelfart, og ser som altid frem til at møde det altid fantastiske publikum under åben himmel ved den nye Lillebæltsbro.

Koncerten vil blive en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog, og vil dermed repræsentere sange fra den mere end 40 år lange karriere.

KJUKKEN
Kim Larsen dannede Kjukken for 19 år siden – i 1995 – i Odense, og har sammen med det fynske orkester utallige udgivelser og koncertturnéer bag sig.

9 album-udgivelser, 2 koncert-DVD’er samt et meget stort antal koncerter i Skandinavien er det blevet til. Seneste udgivelse er fra november 2012, hvor albummet Du Glade Verden udkom.

Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar) og Jesper Haugaard (bas). Karsten Skovgaard har været Kim Larsens sideman siden opstarten af Kjukken i 1995, og Jesper Haugaard kom med i bandet i 2003.

Den hidtidige trommeslager, Jesper Rosenqvist, har desværre valgt at forlade Kjukken, men vi er glade for, at vi i stedet igen skal møde Jens Langhorn.
Jens har faktisk spillet på den allerførste Rock Under Broen tilbage i 1989, hvor han baskede skindet i bandet Fielfraz – det er da nostalgi!

– Kim Larsen & Kjukken har altid været et utroligt populært valg til Rock Under Broen, så vi er endog meget glade for, at have fået muligheden igen i år, oplyser Brian Schou Larsen fra Rock Under Broen.