På en ekstraordinær generalforsamling trak KIF Koldings bestyrelse sig fredag eftermiddag. I den forbindelse er det kommet frem, at klubben skal ud at skaffe omkring seks millioner kroner, hvis klubben skal overleve.

Den afgående bestyrelse kunne ikke se noget fundament i at redde KIF Kolding og derfor valgte de at trække sig fra bestyrelsen på en ekstraordinær generalforsamling. Jens Svane Peschardt, Benny Dall, Teddy Thye Hedegaard, Gunnar Fogt og Tove Hadberg meldte sig til bestyrelsen, og de skal tirsdag konstituere sig.

“ I og med der kommer nye kræfter til, så tror vi da på, det kan lykkes for dem. Og hvis Kolding vælger, der skal være håndbold i Kolding, så er seks millioner realistisk. Men hvis Kolding vælger, der ikke skal være håndbold, så er det rigtig, rigtig mange penge,” siger den nu afgående formand, Brian Stein, til TV 2 SPORT.

Den afgående bestyrelse ville have spillertruppen til at gå 40 % ned i løn for at omkostningerne kunne løbe rundt, men det krav blev afvist og i stedet blev spillerne fri til at forlade klubben. I første omgang udnyttede Oliver Norlyk det til at skifte til Skjern, og fredag kom det frem, at Torben Petersen, der ellers havde skrevet under på en kontrakt med KIF gældende fra d. 1. juli, i stedet skifter skifter til franske Istres, hvor i forvejen danske Rasmus Nielsen spiller.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer