KIF Kolding førte ved pausen mod Bjerringbro-Silkeborg, men de gik ned med flaget i anden halvleg og tabte med 23-27.

Hvis KIF Kolding skulle bevare muligheden for at komme i semifinalen, så var missionen klar. Der skulle en sejr på bordet i opgøret torsdag aften mod Bjerringbro-Silkeborg, der indtog andenpladsen i slutspilspuljen med to point foran netop KIF og SønderjyskE. Med en sejr til midtjyderne ville KIF ikke længere kunne hente BSH, da deres højere grundspilsplacering er gældende ved pointlighed.

Men opgaven for KIF var ikke nem. Koldingeserne var til opgøret uden højrefløjen Andreas Flodmann og Chris Jørgensen afsonede karantæne. Det gjorde, at det var et svækket KIF-hold, der i stedet for de to profiler måtte benytte de noget yngre Kristoffer Vestergaard og Nicolai Jørgensen fra start, og det afspejlede sig til at starte med også på måltavlen, hvor KIF særligt havde det svært angrebsmæssigt. 

Det var blandt andet op til rutinerede Tim Winkler at præstere for KIF, hvis der skulle leveres en overraskelse. (Foto: AVISEN)

4-6 var stillingen til til Bjerringbro-Silkeborg efter 13 minutter og det fik KIF-træner Andreas Toudahl nok af. Han trykkede på den grønne timeoutbuffer, og så blev der ellers ændret på kampens forløb. Tim Winkler fik fat i målet, og angrebsmæssigt kom der hul på bylden, og så var det i stedet BSH’s tur til at forlange efter 20 minutter, hvor stillingen var 9-8 til KIF Kolding. Opturen fortsatte for KIF, der ved pausen var foran 14-12 og det var ikke mindst pga. Tim Winkler, der storspillede i målet.

Fra anden halvlegs start fik BSH skudt hul på Winkler. Samtidig begyndte Kasper Larsen at tage fra i gæsternes mål og det gav en udligning til 15-15 og BSH kom foran 16-18. Det fik Andreas Toudahl til at forlange timeout igen, men lige lidt hjalp det. De værktøjer, som han har, virkede ikke og i stedet kom hjemmeholdet bagud med 17-20 efter 43 minutter.

Andreas Toudahl prøvede med alle midler at vinde kampen, men det lykkedes ikke. (Foto: AVISEN)

KIF Kolding fik sat en prop i BSH’s momentum, men de kom ikke tættere på. I stedet var stillingen 19-24 til Bjerringbro-Silkeborg med syv minutter tilbage af opgøret, og så var det for sidste gang tid til at forlange timeout for Toudahl. Resultatmæssigt var det sidste udkald for KIF, hvis der skulle holdes liv i håbet om en DM-semifinale

Agúst Björgvinsson gjorde sit til at holde spænding i kampen. Den islandske sprællemand i KIF-målet pillede et straffekast med fem minutter igen, men lige lidt hjalp det. KIF havde store angrebsmæssige problemer, og derfor drog koldingenserne ikke nytte af Björgvinssons redninger, og endte med at tabe opgøret 23-27.

Dermed har KIF udspillet deres rolle i slutspillet, hvor der resterer to kampe for dem. Den første spilles på søndag på udebane mod GOG, mens den sidste er d. 16. maj på udebane mod SønderjyskE.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer