Ledelsen hos FHKs naboer fra Kolding har opgivet at få økonomien til at hænge sammen til den kommende sæson, hvorfor de har valgt at trække sig.

Denne aften oplyser klubben i en pressemeddelelse, at bestyrelsen trækker sig, fordi det ikke er lykkedes at få økonomien til at hænge sammen til den kommende sæson.

Klubben har blandt andet forsøgt at forhandle en aftale om lønnedgang på plads med spillerne, men det er ikke lykkedes. Spillerne var blevet mødt af et krav om lønnedgang i april på mellem 45-50 procent for hele næste sæson, men ville spillerne ikke. Det var Håndboldspillerforeningen, der havde forhandlet på spillernes vegne.

På baggrund af Covid-19-situationen er det KIF-bestyrelsens opfattelse, at man på et par måneder inden sommerferien og ligastart ikke vil være i stand til at fremskaffe de økonomiske sponsormidler, der skal til for at drive klubben i den første halvdel af sæsonen.

Derfor er det ærgerligt, at vi ikke kunne få enderne til at nå sammen, men skulle der være andre, som mener, de kan løfte denne opgave, er de hjertelig velkommen til at kontakte os, fortæller afgående bestyrelsesformand Brian Stein.

Bestyrelsen vil formelt trække sig på en generalforsamling om to uger, lyder det.

Håndboldsæsonen blev 20. april lukket ned før tid, uden at alle kampe blev spillet.

KIF Kolding sluttede som nummer 12 i Primo Tours Ligaen. Aalborg Håndbold blev kåret som mester.

 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer