KIF Kolding tabte noget uventet onsdag aften til TMS Ringsted, som med sejren kravler væk fra sidstepladsen i HTH Ligaen.

KIF kæmper for at komme med i slutspillet, og med en sejr i opgøret mod TMS Ringsted kunne de holde konkurrenterne Ribe-Esbjerg og FHK på afstand, men betingelserne var ikke i top for KIF-mandskabet. Chris Jørgensen sidder ude med en skade, og det hæmmer KIF Koldings angrebsspil, som derfor mangler spilleren, der skal orkestere det hele.

Jørgensen er typisk spilleren, der skal sætte de andre i scene sammen med Peter Balling, hvor sidstnævnte samtidig besidder rollen som en målfarlig højre back, men uden Chris Jørgensen retter modstanderne endnu mere fokus på Balling, men i starten af opgøret mod TMS var det ikke mål, som KIF manglede. 8-9 var stillingen efter 18 minutter, og det helt store problem var derfor, at KIF ikke ikke fik lukket af defensivt, og da Tobias Lantz i den sidste del af første halvleg fik fat i TMS-målet, så fik KIF også svært ved at score. Det betød, at pausestillingen var 13-16 til TMS Ringsted.

I anden halvlegs begyndelse væltede det ind med fejl for KIF Kolding. TMS kom foran 14-20, da Tobias Lantz sendte bolden ind i et tomt KIF-mål og det lignede, at KIF Kolding ville falde fuldstændigt sammen, men det skete ikke. Ved stillingen 16-22 med 22 minutter tilbage af opgøret forlangte KIF-træner Andreas Toudahl timeout. I første omgang fik det ikke den store effekt, men som anden halvleg skred frem begyndte der at gå lidt gummiarm i den for TMS, der kunne se deres forspring skrumpe ind.

Med fire mål I træk fik KIF reduceret til 23-24 med 12 minutter tilbage af opgøret og ved stillingen 25-26 med syv minutter igen fik KIF chancen for at udligne, men indskiftede Frank Mikkelsen i TMS-målet reddede forsøget, og i stedet scorede Morten Jensen til 25-27. Det lykkedes ikke KIF at score i resten af opgøret, og derfor endte TMS Ringsted med at vinde 25-30. Det betyder, at KIF har tre point ned til både Ribe-Esbjerg og FHK.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer