KIF Kolding har onsdag præsenteret Emil Jessen som ny spiller. Jessen har senest spillet i Århus Håndbold.

KIF Kolding har til den kommende sæson og tre år frem skrevet kontrakt med den 21-årige bagspiller Emil Jessen.

Cheftræner Andreas Toudahl udtaler om tilgangen af Emil:

”Emil er et stort talent med rigtig mange spidskompetencer. Han er bevægelig, eksplosiv, har en god skudafvikling og et godt blik for spillet. Han er en ung og ambitiøs spiller og jeg er overbevist om, at vi sammen kan få forløst dette potentiale og dermed styrke kvaliteten i truppen. Jeg har fulgt hans udvikling igennem de sidste par år og glæder mig til at arbejde med ham i hverdagen. Han har naturligt været eftertragtet af flere klubber og jeg er glad for, at det nu er lykkes at lande en aftale.

Emil selv udtaler om skiftet til KIF Kolding:

– Jeg valgte KIF Kolding fordi jeg føler det er et sted hvor jeg kan tage det næste skridt i min karriere. KIF Kolding har store ambitioner og hele setuppet omkring klubben tiltalte mig virkelig. Man kan virkelig mærke at det er en klub som vil fremad og jeg håber på at jeg i KIF Kolding kan bygge på mit spil og få en stor rolle.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer