For første gang siden d. 30. marts 2011 mødtes KIF Kolding og FHK i en Ligakamp. Det blev ikke det gensyn, som KIF-keeper Anders Petersen håbede på.

Anders Petersen var selv med, da KIF og FHK mødtes sidste gang i Ligaregi, men gensynsglæden var knap så begesejret efter KIF’s nederlag på 26-34.

“Det blev ikke et rart bekendtskab i den her omgang. Vi var i dag overmatchet på mange ting, og havde svært ved at finde løsningerne. Fredericia vandt fortjent,” sagde Anders Petersen efter kampen.

I Fredericia har kampen været skrevet stort op, og det samme var tilfældet i Kolding. Derfor ærgrer nederlaget Petersen.

“Det er en kamp vi havde glæde os meget til. Det er stort opgør historisk set, vi ville gerne have ydet dem mere modstand. Vi er skuffet over, at vi ikke ydede mere modstand,” forklarede han og forsøgte at sætte ord på, hvad KIF manglede i kampen:

“Det er svært at pege på én ting. Vi er bagud på mange parametre i dag. Fredericia vandt fortjent, og det må vi tage hatten af for,” sagde Anders Petersen.

https://www.fredericiavin.dk