Nyt forhindringsløb for deltagerne af Feriesjov. Lørdag d. 10. august afholder Feriesjov i samarbejde med Fredericia Fag- og Firmaidrætsforbund feriesjovløbet – Kids Mud Race. Løbet afslutter sommerens Feriesjov, hvor alle børn og unge fra 6 til 18 år fra Fredericia inviteres til at komme og deltage i Kids Mud Race i Hannerup.

Feriesjovløbet er et sjovt forhindringsløb, hvor deltagerne skal forbi naturlige forhindringer som stigninger, hoppe over en bæk, løbe igennem mosen, klatre henover et stort væltet træ osv. De skal løbe igennem tæt skov og ujævne områder. Deltagerne skal også forcere en A-buk, løbe henover bildæk, klatre over en container, klare et A-stillads og kravle over big- og smallballer. Til sidst skal deltagerne forbi ild, inden de løber igennem målportalen.

Deltager op til 10 år må gerne løbe sammen med en voksen, men der er hjælper på hele den afmærkede rute, som hjælper ved forhindringerne.

Man skal have løbetøj på, som gerne må blive beskidt, og som man kan bevæge sig i.

Kids Mud Race er inddelt i aldersklasser. Kl. 14.00 går starten for de 6-13 årige, der må/kan løbe en eller to omgange. Kl. 15.00 går starten for de 14-18 årige, der har mulighed for at løbe en til tre omgange. En omgang er 2000 meter.

Feriesjovløbet foregår på Fredericia Fag- og Firmaidrættens område i Hannerup, og stævnepladsen åbner Kl. 12.30. Programmet for løbet ser sådanne ud:

Kl. 13.45: Fælles opvarmning

Kl. 13.55: Race Briefing (6-13 år)

Kl. 14.00: Start

Kl. 14:45: Fælles opvarmning

Kl. 14.55: Race Briefing (14-18 år

Kl. 15.00: Afterparty (grill og hygge)

Kl. 17.00 Ruten lukker

Kl. 18.00: Stævnepladsen lukker

Alle der deltager i løbet får en flot medalje, og er der mindre søskende, får de også en flot medalje.

Løbet er gratis, men tilmelding er nødvendig. I kan tilmelde jer løbet på www.feriesjov.fredericia.dk