Lørdag d 19 september kl. 16:00 danner 1 flygel, 3 sangere og mange fantastiske musicalsange ramme om en uforglemmelig oplevelse i Christianskirkens flotte kirkerum. Under overskriften “Tro, Håb & Kærlighed” kan du glæde dig til smukke stemmer i flotte harmonier akkompagneret af de skønneste toner fra flyglet. Her vil du blive ført gennem de bedste sange fra bl.a. “Jesus Christ Superstar”, “Klokkeren fra Notre Dame”, “Prinsen af Egypten” og mange flere fantastiske musicals.

Koncerten bliver sunget af tre af byens egne skuespillere, som alle var nært knyttet til det tidligere Fredericia Teater.
Du vil møde Lars Mølsted, der som fastansat på teatret gennem 9 år har spillet med i det meste, men nok er mest elsket for sin rolle som Quasimodo i ”Klokkeren fra Notre Dame”.

Katrine Skovbo, der også har spillet med i en lang række forestillinger i byen, men har også begået sig på de største scener i København og på Odense Teater.

Og til sidst Bjørg Gamst, der ligeledes som fastansat på teatret har spillet mange store roller, bl.a. Jane I ”Tarzan the Musical” og Esmeralda i ”Klokkeren fra Notre Dame”.

De akkompagneres af Martin Konge, som gennem mere end et årti har arbejdet med musicals både på Det Danske Musicalakademi og som kapelmester på Fredericia Teater. Han er en af verdens absolut bedste indenfor sit felt.

Alt i alt er der lagt op til en storslået eftermiddag i Christianskirken.
Arrangementet er gratis, men der er pga. Covid-19-restriktioner maksimalt plads til 150 publikummer. Tilmelding til ​dgul77@gmail.com​ med angivelse af: navn, mail og antal pladser (max 4)

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer