CLAY’s pavillon med udsigt direkte ud over Lillebælt bliver den smukke ramme om en sommeraften med keramik og korsang.

Onsdag d. 4. juli kl. 19.00 byder CLAY på koncert med et af landets bedste kor, nemlig kammerkoret Hymnia. Koncerten har overskriften ”stemmer og strenge”, da koret denne aften bliver akkompagneret af fire unge musikere i kvartetten Voces Intimae.

Mens Hymnia og Voces Intimae er garant for skønne klange, så leverer medlemmerne af udstillingsgruppen Keramiske Veje det absolut ypperste inden for dansk studiokeramik. Udstillingen ”Keramiske Veje 2018 – sammen og hver for sig” kan opleves, før koncerten går i gang kl. 19.00.

Kammerkoret Hymnia blev stiftet i København i 1983 og består af 28 rutinerede og engagerede sangere under ledelse af Flemming Windekilde, som bl.a. også har været tilknyttet Radiokoret i forbindelse med flere projekter og turneer. Hymnia har i mange år været en del af den danske kor-elite og har vundet adskillige priser ved internationale konkurrencer.

Koret har specialiseret sig i at synge nyere kormusik, men publikum skal dog ikke gå hjem uden en traditionel dansk sommersang, da Hymnia har lovet at fremføre ”I Danmark er jeg født” i et arrangement for kammerkor og strygekvartet.

Pavillonen på CLAY kan kun rumme et begrænset antal mennesker, så der er lagt op til en eksklusiv oplevelse med keramik og kormusik af høj klasse – og en uovertruffen udsigt.

Billetter skal købes på forhånd via CLAYs hjemmeside www.claymuseum.dk eller på www.billetto.dk

 

https://danbolig.dk/butik/fredericia