Kentaur med Bernt Dahl i spidsen vandt i onsdags Business Fredericias erhvervspris 2018. Med prisen fulgte en check på 10.000 kroner. Det beløb plus 20.000 går nu til headspace i Fredericia. Denne morgen var medarbejderne hos Kentaur på Blytækkervej i Erritsø samlet for at overvære CEO Bernt Dahl overrække checken til headspaces ungerådgiver, Cecilie Roed Schultz. Til stede var også Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Bernt Dahl (CEO Kentaur), Cecilie Roed Schultz (Ungerådgiver headspace) og Kristian Bendix Drejer (Erhvervsdirektør i Business Fredericia)
Cecilie Roed Schultz takkede for den flotte donation, og fortalte, at den gjorde stor gavn særligt for de mange frivillige.

Inden checken blev overrakt talte Bernt Dahl, som roste headspace for arbejdet med de unge mennesker, der har det svært, og ikke mindst gerne vil give en hjælpende hånd til at gøre det endnu bedre.

Se talen her

Efter Bernt Dahls tale, takkede Cecilie Roed Schultz for den flotte donation, og fortalte blandt andet, at de penge skulle gøre gavn blandt de mange frivillige. Hun kunne også fortælle, at over 100 unge mennesker allerede havde benyttet headspace siden starten i maj.

Læs også

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere