Business Fredericia afholdt i samarbejde med Fredericia Kommune nytårskur i rammerne på Messe C. Det store messecenter var omdannet til en fest for erhvervslivet, politikere og organisationer. En af de større begiveheder ved nytårskuren er årets erhvervspris, som blev Kentaur.

Det var en stolt Erhvervsdirektør Kristian endix drejer, der fik ordet af Business Fredericias formand, Bent Jensen (CEO T. Hansen Gruppen A/S) og sagde:

“Virksomheden vi har valgt har været her siden starten af 1990. Den var på ruinerne, men har arbejdet sig op til at være en af de bedste i deres branche på blandt andet bæredygtighed. I 2010 ændrede de retning, og virksomheden har i dag 65 ansatte i Fredericia og 700 i udlandet. Der er blevet leveret store millionoverskud, og virksomheden har produktion i lande som Vietnam, Serbien og Polen. Ejeren har taget et langt sejt træk, og opbygget en forretningsmodel, som virker. I 2018 har de vundet store priser, og nu kan jeg ikke skjule det længere. Årets erhvervspris går til Kentaur,” sagde Kristian Bendix Drejer

Årets vinder kom på scenen og var tydeligt stolt og berørt af at modtage den flotte hæder. Bernt Dahl, CEO i Kentaur, sagde:

“Vi er stolte over prisen. I de seneste måneder har vi fået mange anerkendelser, og vi kan ikke længe leve under radaren. Vi som virksomhed er stolte over det, og jeg ved godt, at det er mig, der er direktør og står i rampelyset. Det er ikke en mands værk, men hele personalet. Medarbejderne er vores største aktiv, vi kan lave nok så mange strategier, men det er vores medarbejdere, der udfører det,” sagde Bernt Dahl

Fra salen blev der klappet og sagt tillykke.