Da Kenny pludselig fik opgaven at være borgmester ud af det blå fik han også en arbejdstid på knap et år, der forsvandt ud af den blå luft. Hans bedste råd til Steen Wrist er, at han skal tænke sig godt om og tage sig tid.

I går spredte nyheden om at Jacob Bjerregaard har trukket sig fra borgmesterposten med lynets hast. Den nåede også Kenny Bruun Olsen, der forbavset så på udviklingen hos Socialdemokratiet. Med et tomt borgmestersæde skal socialdemokraterne pludselig finde en egnet kandidat til posten, og det kommer ikke bag på Olsen, at der peges på Steen Wrist:

»Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg godt kan lide Steen. Han er et godt menneske, og jeg har respekt for ham. Selvom vi tilhører forskellige partier og har forskellige politiske holdninger, er der ikke noget galt i at anerkende menneskelige kvaliteter. Samtidig er det dog også en kæmpe opgave, han får nu«, siger Kenny Bruun Olsen.

Da Thomas Banke forlod posten som borgmester, fik Kenny selv en tilsvarende rolle som utidig arvtager til et politisk topembede. Så han taler af egen erfaring, når han vurderer hvilken situation Steen Wrist står i nu:

»Det lader til at han har opbakningen internt i sit parti, og det vil hjælpe ham. Men han skal ud og gøre sig kendt blandt borgerne, samtidig med at han skal overtage hele forvaltningsapparatet og den politiske dagsorden. Når man er borgmester, så bruger man ufatteligt mange timer på arbejdet. Hele det år jeg var borgmester, forsvandt nærmest ned i et hul. Tiden gik utrolig hurtigt, så travlt havde jeg. Så derfor vil jeg ønske Steen tillykke, og samtidig sige til ham at han skal tænke sig godt om. Der bliver rigeligt at se til«.

Det er især i forhold til familien og fritiden, at Kenny Bruun Olsen tror Wrist skal give sig tid. Sliddet på familien kan være stort, og borgmesterstolen kan være meget varm at sidde i:

»Det er med et stort tillykke til Steen jeg siger det. For jeg ved han kommer til at slide i det, og som tidligere borgmester på rekordtid, så tager det altså noget tid at vænne sig til. Det tror jeg også det kommer til for ham. Han kommer selvfølgelig også til at gå en spændende tid imøde, og jeg vil se frem til det politiske arbejde i byrådet. Så tillykke Steen!«, slutter Kenny Bruun Olsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer