Jacob Bjerregaard gennemgik dagens punkter på årets første byrådsmøde, hvor blandt andet bestyrelsen i Business Fredericia fik formelt valgt Pernelle Jensen og Jacob Bjerregaard. Kenny Bruun Olsen tog herefter ordet og bød velkommen igen til DanmarkCTV, hvis ejer, Theis Søndergaard har gennemgået en hård retsag. 

Theis Søndergaard og DanmarkCTV modtog ros fra den tidligere Venstreborgmester Kenny Bruun Olsen, som sagde:

“Som I kan se, står DanmarkCTV heroppe efter næsten et helt års pause. Det er jeg sådan rigtig glad for, at de gør igen, den information, de kommer med, synes jeg er guld værd i forhold til borgerne. Det er rigtig godt, at byrådsmøderne er blevet optaget, og man kan se dem igen. Jeg vil også sige tillykke til både DanmarkCTV og Theis Søndergaard, som er blevet totalt frikendt for det, han er blevet politianmeldt for. Og så vil jeg ønske dem held og lykke, rigtig god vind fremover. Jeg håber, at I ekspanderer og bliver store. Tak.”

Theis Søndergaard blev fornyligt frifundet for ikke at have overtrådt sit påbud om at have med børn- og unge at gøre i forbindelse med en tidligere dom. 

Jacob Bjerregaard ringede herefter mødet ud, da ikke andre havde noget til eventuelt, hvorefter byrådsmødet blev lukket til debat om vederlag.